Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Copyrights

Mai in gluma, dar mai mult in serios treaba sta cam asa:

www.turistmania.ro, denumit in continuare "site-ul" sau "turistmania.ro" este un site personal care a pornit de la ideea de a reuni, intr-o forma unitara si compacta, cat mai multe resurse legate de munti, de Carpatii romanesti in special.

Aceast site reprezinta un ghid electronic de informare si educatie montana. Contine informatii despre cluburi, organizatii, turism montan, trasee montane, trasee de catarare, trekking, expeditii montane, descrieri de trasee, cabane, camping, producatori, importatori, distribuitori de echipamente si materiale pentru drumetii, alpinism, speologie, forum de discutii, publicatii, articole, harti online, ghiduri si regulamente montane, galerii foto etc.

Informatiile continute in paginile Turistmania trebuie folosite doar la nivel orientativ, deoarece de multe ori realitatea la fata locului e alta. Persoanele iubitoare de munte, care frecventeaza mai mult sau mai putin anumite segmente ale traseelor turistice montane sau sportivi de performanta, se pot expune clar la pericole iminente diverse, care pot crea nefericite situatii de raniri grave sau chiar la moarte.

Concret, situatia din teren poate sa difere prin: trasee modificate sau care nu mai exista, trasee noi, marcaje schimbate etc. Va invitam sa cereti detalii salvamontului din arealele ce doresc a fi vizitate, dar sa aveti asupra dumneavoastra si o lista cu numere de telefon utile. Se incearca prin toate mijloacele posibile ca informatiile existente in cadrul site-ului sa fie cat mai de actualitate si corecte, dar volumul masiv de munca, cat si lipsa acuta a bibliografiei din sectorul turistic pot face ca o parte dintre aceste informatii sa fie din pacate irelevante.

Turistmania.ro si administratorii sai nu pot fi trasi la raspundere in nici un fel cu privire la descrierile facute. Deasemenea, nu suntem responsabili pentru posibile informatii eronate ale siteuri-lor sau surselor de origine a lor. Utilizatorii acestui ghid turistic online isi asuma pe propria raspundere folosirea datelor existente in site. In privinta vreunei nemultumiri cu privire la expunerea acestor informatii, va rugam trimiteti-ne solicitarile dvs de modificare prin e-mail la office@turistmania.ro.

Turistmania.ro nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care evenimentele prezentate pe acest site se amana ori se anuleaza.

Turistmania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru sectiunea de stiri a acestui site. Sursele stirilor sunt cele mentionate.

Continutul site-ului

Intregul continut al site-ului incluzand dar nelimitandu-se la: elemente de grafica, text, script, fotografii, componente audio sau video, design, se afla sub protectia legilor de copyright si de proprietate intelectuala a administratorilor, sau a unor terte persoane.

Pentru orice material (imagine, text) trimis catre orice reprezentant al site-ului prin orice canal de comunicare (e-mail, adrese personale, canale de tip messenger), responsabilitatea drepturilor de autor revine in totalitate persoanei care le trimite. Daca trimiteti materiale spre publicare echipei Turistmania, afirmati, sustineti si garantati ca materialele trimise spre publicare va apartin sau ca aveti consimtamantul sau permisiunea autorilor de drept pentru a include, utiliza si distribui materialul pe care il trimiteti spre publicare echipei Turistmania.

Daca sunteti proprietarul unui material si considerati ca vreun utilizator v-a incalcat dreptul de proprietate, puteti trimite o notificare pe adresa office@turistmania.ro, alaturi de dovada conform careia sunteti indreptatit sa actionati in calitate de proprietar al materialului. Materialul respectiv va fi retras de pe site sau va fi atribuit proprietarului de drept.

Utilizarea continutului site-ului este permisa numai in scop personal si necomercial, cu obligativitatea mentionarii sursei, la loc vizibil si in forma lizibila, si a instiintarii Turistmania.ro respectiv a administratorilor site-ului in legatura cu maniera in care sunt folosite elementele de continut. Sursa va fi trecuta in forma "Sursa: www.turistmania.ro". Orice folosire a continutului site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus se considera violare a dreptului de autor si poate fi sanctionata conform legislatiei in vigoare, prin actionare in instanta de catre Turistmania.ro.

Neacceptarea conditiilor de mai sus implica obligativitatea respectivei persoane de a inceta accesarea site-ului, la fel cum, accesarea in continuare a site-ului implica automat o acceptare a conditiilor de mai sus.