Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maraton de ciclism cross country, Bucuresti: Prima Evadare 2013

Ultima actualizare: 09 Iunie 2024,   articol postat de Mircea

Intre timp stiu si copiii si bunicii ce e Prima Evadare: mai mult ca sigur cel mai renumit concurs de ciclism din Romania. Un eveniment care a crescut de la an la an, in special in ceea ce priveste numarul de participanti, si care deschide sezonul concursurilor de anvergura din tarisoara noastra draga. 12 mai 2013, duminica, este ziua in care organizatorii, NoMad Multisport, te invita la a 5-a editie a concursului de mountainbiking de langa Bucuresti.

Competitia, care a numarat anul trecut 2150 de participanti din 18 tari, se desfasoara pe 55 km de traseu prin padure si pe drumuri de tara, intre Bucuresti si Snagov. Traseul este marcat pe toata distanta, are 3 zone de alimentare, 12 puncte de control, participantii fiind asistati de politie si salvare. Nu vor lipsi echipe de fotografi si cameramani.

Editia din acest an, la care se pot inscrie ciclisti amatori sau profesionisti, este structurata pe 12 categorii de concurs: elite open (peste 20 de ani), ciclocros, feminin open, masculin 15-19 ani, masculin 20-29 ani, masculin 30-39 ani, masculin 40-49 ani, masculin +50 de ani, tandem, companie (minim 5 concurenti in echipa intre care obligatoriu o fata), familie (parinte + copil 6-14 ani) si cuplu (mixt).

Va recomandam sa va inscrieti din timp la acest concurs si va asteptam la linia de start. Mai multe detalii gasiti pe www.primaevadare.ro.

Articol vizualizat de 1481 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!