Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alearga Hasmasii, start din Balan, pe 16 septembrie

Ultima actualizare: 08 Decembrie 2021,   articol postat de moderator
Asociatia Ecosportiva Sufletul Hasmasului (AESH) si Clubul Sportiv Minerul Balan, in colaborare cu Consiliul Judetean Harghita si Primaria Orasului Balan organizeaza Alearga Hasmasii, prima editie. Acest concurs de trail running este organizat sambata, 16 septembrie 2017, cu start (ora 09:00) si sosire in mica urbe Balan (Casa de Cultura).
 
Cu un traseu prin Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, competitia propune doua curse: una scurta (tura mica de 19 kilometri, cu o diferenta pozitiva de nivel de 1305 metri) si alta putin mai lunga (tura mare de 26 kilometri, cu o diferenta pozitiva de nivel de 1650 metri).
 
Atat la fete, cat si la baieti, vor fi intocmite clasamente pe categorii de varsta (16-29 ani, 30-39 ani, 40+), ocupantilor primelor 3 locuri urmand sa li se acorde cupe, medalii si diverse produse oferite de sponsori sau parteneri. Festivitatea de premiere este programata la ora 16:00.
 

Inscrierile se fac online, pe www.aesh.eu, pana la data de 5 septembrie, achitand o taxa de participare de 55 lei pentru tura mica si de 60 lei pentru tura mare, sau la fata locului in ziua evenimentului contra unei taxe majorate (70 lei). Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior precum si pe pagina de facebook. 

Articol vizualizat de 1682 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!