Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare montana, Calimanesti: Cozia Mountain Run 2013

Ultima actualizare: 28 Martie 2024,   articol postat de moderator

Asociatia Club Sportiv Ro Club Maraton si Pegas Triatlon Club, in parteneriat cu Primaria Calimanesti, organizeaza, in ziua de 6 iulie 2013, la ora 9:00, a 2-a editie a competitiei de alergare montana Cozia Mountain Run.

Concursul se desfasoara in Masivul Cozia, pe malul stang al Oltului, pe doua trasee ce pornesc din zona Barajului Turnu, in incinta camping-ului manastirii cu acelasi nume, din judetul Valcea. Este vorba de Traseul Stanisoara (21 km, diferenta de nivel 700 m) si de Traseul Cozia (30 km, diferenta de nivel 1750 m). Pentru ambele trasee, la masculin si feminin clasamentele vor fi alcatuite pe grupele de varsta 18-32 ani si +33 ani.

Pe langa intrecerile adultilor, organizatorii s-au gandit si la un concurs adresat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani, distantele variind in functie de varsta (intre 250 m si 1000 m). Cozia Junior are loc in dupa-amiaza zilei de 6 iulie, incepand cu ora 16:00, in campingul Manastirii Turnu.

Organizatorii estimeaza participarea unui numar de 200 de concurenti, iar fondurile stranse din taxe vor fi donate unei cauze caritabile.

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe coziamountainrun.ro.

Articol vizualizat de 717 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!