Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare montana, Cheile Butii: Retezat SkyRace Intersport 2016

Ultima actualizare: 22 Martie 2024,   articol postat de moderator

Asociatia Sport La Orice Varsta organizeaza, in perioada 18-19 iunie 2016, de la ora 9:00, editia cu numarul 5 a concursului de skyrunning Retezat SkyRace Intersport, ce se va desfasura pe poteci marcate din Retezatul Mic, in arealul orasului Uricani (judetul Hunedoara). Startul si finish-ul vor avea loc in apropierea complexului turistic Cheile Butii.

Competitia va consta in doua curse de skyrunning: Traseul Custura (28 km, 2300 m dif. nivel), respectiv Traseul Buta (22 km, 1300 m dif. nivel), indicate sportivilor cu experienta, celor foarte bine pregatiti fizic si mental. Pe langa acestea, este organizata si o a 3-a cursa, Traseul Valea Marii (7 km, 300 m dif. nivel), destinata celor care iubesc trekkingul sau celor care vor sa inceapa alergarea montana.

Sunt asteptati duminica 19 iunie, de la ora 10:00, si micii viitori alergatori, organizandu-se pentru ei Kids Race pe distante de 1 km (copii sub 10 ani) si 7 km (copii peste 10 ani + un parinte). Inscrierea e gratis.

Inscrierile se pot face online, pe www.retezat.skyrace.ro, pana in 10 iunie, sau la fata locului, in limita a 700 de locuri disponibile. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior. (sursa foto: terrain-mag.com) 

Articol vizualizat de 988 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!