Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare montana, Durau: Bate Toaca 2014

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Asociatia "Sport.Natura" Piatra Neamt invita iubitorii de alergare montana sa ia parte sambata, 12 iulie 2014, incepand cu ora 10:00, la cursele competitiei Bate Toaca, organizata in Muntii Ceahlau, cu startul in statiunea Durau (judetul Neamt).

Competitia se desfasoara pe doua trasee, unul de 15,7 km lungime si 1000 metri diferenta pozitiva de nivel, indicat amatorilor, iar celalalt de 29,7 km lungime si 1900 m diferenta de nivel, rezervat avansatilor. Daca nu ati participat la prima editie va putem spune ca ati ratat un concurs foarte frumos, cu un traseu greu, cu multe urcari si coborari tehnice, bine marcat, cu voluntari inimosi si foarte bine organizat.

Clasamentul amatorilor va fi stabilit in sistem open, la masculin si feminin, iar avansatii vor fi premiati pe categoriile 18-34 ani si +35 ani la feminin, respectiv 18-29 ani, 30-40 ani, 41-50 ani si +51 ani la masculin. Vor fi oferite premii consistente in bani primilor 3 clasati ai fiecarei curse si categorii.

Cei care doresc sa se inscrie in concurs, o pot face pana la data de 31 mai, pe www.batetoaca.ro, in schimbul achitarii unei taxe de participare de 90 lei, dupa aceasta data taxa se va majora cu 20 lei.

La Bate Toaca nu au fost uitati nici cei cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, pentru ei organizatorii pregatind Cursa Copiilor, cu startul la ora 14:30, desfasurata in zona de start a competitiei. Participarea este gratuita.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare puteti afla de pe batetoaca.ro.

Articol vizualizat de 356 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!