Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare montana si duatlon: Retezat Trail Race 2013

Ultima actualizare: 24 Martie 2024,   articol postat de moderator

Asociatia "Sport la Orice Varsta" organizeaza, in perioada 14-16 iunie 2013, a doua editie a concursului montan de trail rapid "Retezat Trail Race", ce se va desfasura pe poteci marcate din Retezatul Mic, in arealul orasului Uricani, in judetul Hunedoara. Startul si sosirea vor avea loc in apropierea complexului turistic Cheile Butii.

Competitia, deschisa participantilor cu varsta peste 18 ani, va consta in doua probe de alergare montana: Trail Race Elita (28 km, 2.300 m dif. nivel), indicata celor cu experienta, respectiv Trail Race Hobby (8 km, 400 m dif. nivel), destinata incepatorilor. Pe langa acestea, este organizata si o a 3-a proba, cea de duatlon, unde vor fi parcursi 14 km in alergare si tot atatia kilometri de drum forestier, pe bicicleta.

Prima zi va fi rezervata validarii inscrierilor, ridicarii kit-urilor de participare si sedintei tehnice, competitia propriu-zisa urmand sa ia startul sambata, la ora 9:00. Pentru ziua de duminica, organizatorii au pregatit o tura usoara de refacere in zona Cheile Butii.

La toate cele trei categorii (open masculin, feminin si echipe) vor fi acordate premii in bani primilor clasati, in valoare totala de 10.000 de lei. De asemenea, primul concurent (fata sau baiat) ajuns pe Varful Custura va castiga premiul special "King of the Custura" si "Queen of the Custura".

Inscrierile se fac pe www.retezattrailrace.ro, unde veti gasi mai multe detalii.

Va asteptam asadar la Cheile Butii si anul acesta pentru cursele evenimentului Retezat Trail Race, dar si pentru a petrece un weekend in mijocul naturii! Si nu uitati, faceti SPORT LA ORICE VARSTA!

Articol vizualizat de 742 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!