Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare si mountain bike in Cluj Napoca: Faget Tour 2013

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Asociatia Cabane de Creasta Magashegyi Menedekhazak Egyesulet, ACC-MME in colaborare cu Bogya Tamas, multiplu campion national la Orientare in alergare, organizeaza sambata, 26 octombrie 2013, incepand cu ora 10:00, competitia de alergare si mountain biking Faget Tour, ce va avea loc in Padurea Faget din Cluj Napoca.

Intrecerea va avea startul si finish-ul la restaurantul Roata Faget si se va desfasura pe doua trasee: traseul A (21,5 km, diferenta de nivel 600 m), ce poate fi parcurs atat in alergare, cat si pe bicicleta si traseul B (7 km si diferenta de nivel 250 m), ce poate fi strabatut doar in alergare.

Ajuns la a patra editie, concursul se adreseaza participantilor care au implinit 14 ani si este structurat, atat la feminin, cat si la masculin, pe categoriile de varsta 14-29 ani, 30-39 ani si peste 40 ani. Se vor acorda premii in bani si in obiecte.

Inscrierile se pot face on line, pana la data de 24 octombrie, pe www.fun-run.ro sau www.faget-tour.info, pentru o taxa de participare care variaza in functie de data efectuarii platii. Pentru traseul A taxele sunt: 40 lei (1-20 septembrie), 50 lei (21 septembrie-24 octombrie), iar pentru traseul B taxele sunt: 30 lei (1-20 septembrie), 40 lei (21 septembrie-24 octombrie). Se vor face inscrieri si la fata locului, la restaurantul Roata Faget, in 25 octombrie intre orele 17-20 si 26 octombrie pana la ora 8:55, concurentii urmand sa plateasca, in acest caz, 60 de lei, indiferent de traseul pe care il vor parcurge.

Faget Tour e mai mult decat o competitie sportiva, e un prilej de intalnire cu prietenii, un program de familie intr-un mediu sportiv si sanatos!

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe faget-tour.info.

Articol vizualizat de 297 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!