Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergatorii cu dragoste pentru Muntii Fagaras sunt invitati la Urlea Eco Trail Run

Ultima actualizare: 25 Aprilie 2019,   articol postat de moderator

In data de 21 iulie, Clubul Sportiv Tara Fagarasului organizeaza cea de-a doua editie a concursului de alergare montana Urlea Eco Trail Run.

Intrecerea se desfasoara pe drumuri forestiere si poteci montane marcate, startul si sosirea urmand a avea loc la Popasul Vanatorilor, in localitatea Breaza (jud. Brasov).

In functie de abilitati si gradul de experienta, participantii au la dispozitie trei trasee, care pot fi alese in cadrul competitiei din acest an.

Cel mai lung traseu ii duce pe concurenti pana la fosta Cabana Urlea (1533 m) si mai apoi pe Varful Urlea (2473 m). Traseul are o lungime de 24,8 km si o diferenta de nivel de 1780 de metri.

Cursa medie are 13,8 km, o elevatie de 810 metri si cuprinde zone alpine, subalpine si zone de padure, la fel precum cursa lunga.

Exista si o cursa scurta, de 4,2 km, cu o diferenta de nivel de 208 metri. Evenimentul va fi precedat de o actiune de ecologizare care va avea loc la inceputul lunii iulie.

Inscrierile se pot face online, pana la 14 iulie, sau in ziua competitiei pe site-ul www.cstarafagarasului.org, unde gasiti mai multe informatii. 

Articol vizualizat de 736 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!