Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alpinism si escalada, Cheile Dambovicioarei: Memorial Bebe Nistorescu

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Sambata, 14 septembrie 2013, in Cheile Dambovicioarei, in Parcul National Piatra Craiului iau startul intrecerile primei editii a concursului de catarare "Memorial Bebe Nistorescu", pentru a pastra vie amintirea celui care, timp de peste 10 ani, a fost seful formatiei Salvamont Pitesti Fagaras-Sud.

In 2009, in timp ce scolea trei tineri pitesteni in Rodnei, a suferit un atac de cord, Bebe Nistorescu pierzandu-si viata. Avea 54 de ani, o varsta la care toti oamenii de munte se simt inca in putere, inca mai au planuri legate de ture, de trasee pe care si le-au propus si nu au ajuns sa le realizeze pana atunci.

Competitia se desfasoara pe trei niveluri de dificultate (usor, mediu, dificil) si doua categorii de concurs (masculin / feminin), incepand cu orele 10:00, premierea castigatorilor urmand sa aiba loc de la ora 16:00. Sosirea participantilor si sedinta tehnica sunt programate vineri.

"Memorial Bebe Nistorescu" se va incheia, sambata seara, cu un concert al trupei Desperado.

Persoanele interesate de aceasta actiune sunt rugate sa confirme participarea la adresa de e-mail office@qualmedia.ro sau prin fax la numarul 0264/591672, pana la data de 26 august 2013.

Articol vizualizat de 942 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!