Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Baneasa Trail Run 2015, alergare pe 10 km si 20 km

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021,   articol postat de moderator

Asociatia Traiesc Sanatos ii asteapta pe iubitorii de alergare si miscare in aer liber la startul celei de-a 4-a editii a Baneasa Trail Run, eveniment programat sa aiba loc duminica, 13 decembrie 2015.

Competitia se desfasoara pe poteci si drumuri forestiere aflate la nord de Bucuresti, in padurea Baneasa si padurea Tunari, pe doua trasee: cros - 10,50 km si semimaraton - 21 km.

Starturile - separate pentru cele doua curse - vor fi date din parcarea restaurantului Casa Alba, situat intre Academia de Politie si Gradina Zoologica. Astfel, cursa de 21 de km va lua startul la ora 10:30, iar participantii inscrisi la cursa de 10,5 km vor porni in alergare la ora 11:00.

Evenimentul sportiv se incheie cu un party in restaurantul Casa Alba, de la ora 19:00, unde concurentii isi vor putea povesti alergarile de peste an si obiectivele pentru anul ce vine. Tot acolo va avea loc festivitatea de premiere.

Pentru mai multe detalii despre inscrieri, antrenamente, regulament, taxa de inscriere, kit de participare si premii puse la dispozitie de catre organizator si de sponsori, accesati site-ul baneasatrailrun.ro si paginile de Facebook: facebook.com/BaneasaTrailRun, facebook.com/traiescsanatos.org. (sursa foto: tabloucuirisi.wordpress.com)

Articol vizualizat de 466 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!