Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Bicaz Kayak Fest 2016, la Izvorul Muntelui, in Ceahlau

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2019,   articol postat de moderator

Pasionatii de natura si aventura sunt invitati, in zilele de 18 si 19 iunie 2016, in judetul Neamt, la poalele masivului Ceahlau, sa participe la editia cu numarul 2 a Bicaz Kayak Fest, eveniment dedicat tuturor iubitorilor de ambarcatiuni usoare din Romania si nu numai.

"Bicaz Kayak Fest urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate", ne informeaza Bogdan Iftemie, amfitrionul evenimentului sportiv de la Izvorul Muntelui.

Sambata, 18 iunie, toti concurentii care participa in cadrul probelor de maraton (40 km) si semi-maraton (20 km) vor pleca de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz si retur. Cei de la semi-maraton vor intorce in dreptul satului Izvorul Alb.

Duminica, 19 iunie, cei care vor sa castige premiile insemnate oferite de sponsori pot lua parte la concursurile de eskimo-rolling si sprint. La finele acestora va urma festivitatea de premiere.

In plus, organizatorul BKF vine si cu alte activitati distractive menite sa transforme weekend-ul de Rusalii intr-unul de neuitat. Asadar, luni, 20 iunie, fiind o zi nelucratoare, sunteti invitati sa va petreceti timpul tot in zona, fie padeland pe raul Bistrita (pentru cei cu caiace de plastic), fie incercand traseele pitoresti din masivul Ceahlau. Restul informatiilor le gasiti pe www.bicazkayakfest.ro. 

Articol vizualizat de 354 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!