Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Caritate si alergare la Trail in Dumbrava. Prindeti inscrierile pentru prima editie!

Ultima actualizare: 19 Iulie 2019,   articol postat de moderator

Acum, in 2018, un nou proiect sportiv si totodata caritabil scoate capul, indraznet, la lumina. Este vorba de evenimentul Trail in Dumbrava, organizat sambata, 2 iunie 2018, in zona de agrement Dumbrava - Ciurbesti, de catre Miscarea Renasterea Bucovinei si Moldovei (MRBM) si Organizatia Holtis Iasi.

Trail in Dumbrava este o competitie de trail & nordic walking, cu trei probe, care se desfasoara simultan: Semimaraton (21 km), Cros (10 km) si Cros Family (3 km). Startul se va da la ora 10:00, din fata Clubului "Le GaGa", situat in comuna Miroslava, judetul Iasi.

Evenimentul este destinat atingerii dezideratelor Holtis in Romania - incercarea de a oferi fiecarui copil sansa de a avea o familie proprie, dar si iubitoare, in cadrul careia orice copil va deveni unul minunat. In Miroslava functioneaza Centrul National pentru Parenting Apreciativ.

Inscrierile se fac pe www.mrbm.ro, pana la data de 25 mai, achitand o taxa de participare de 60 lei/persoana (Cros), 70 lei/persoana (Semimaraton) sau 100 lei/echipa (Cros Family). Intre 26 mai si 2 iunie (ora 08:30), va exista posibilitatea inscrierii ad-hoc contra unei taxe majorate. Informatii detaliate gasiti pe site-ul mentionat anterior. 

Articol vizualizat de 640 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!