Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cheile Nerei Mountain Bike Race, prima editie

Ultima actualizare: 25 Martie 2024,   articol postat de moderator

Clubul Kiwanis Timisoara ii asteapta pe iubitorii competitiilor de mountain bike la startul primei editii a evenimentului Cheile Nerei Mountain Bike Race.

Concursul are loc sambata, 14 iunie 2014, pe un traseu cu lungimea de 38 km si 790 m diferenta de nivel, in Parcul National Cheile Nerei - Beusnita, cu plecare de pe terenul de fotbal din localitatea Sasca Romana, judetul Caras-Severin.

Traseul este neamenajat si neprotejat, foloseste drumuri publice si drumuri forestiere, poteci marcate si nemarcate, pante cu inclinare mare si zone accidentate. Limita de timp pentru traseu este de 6 ore!

Startul va fi dat incepand cu ora 10:30, iar premierea celor mai buni concurenti va avea loc la ora 18:00.

Competitia se adreseaza in primul rand biciclistilor amatori, iar clasamentele vor fi intocmite pe categorii de varsta (14-17 ani, 18-32 ani, 32-49 ani, +50 ani), atat la masculin, cat si la feminin.

Taxa de participare este 25 lei daca se plateste la fata locului si 20 lei daca se achita prin transfer bancar pana pe data de 10 iunie 2014.

Dupa terminarea concursului ciclist, vom avea parte de un concert sustinut de formatia Cover Band Timisoara. De asemenea, vor fi amenajate terase unde se vor putea servi mancaruri traditionale si bauturi.

Evenimentul are si o latura caritabila, intregul profit rezultat in urma acestuia va merge catre actiunea Ei Merita Ajutor (E.M.A), desfasurata de Clubul Kiwanis Timisoara. Proiectul E.M.A isi propune modernizarea sectiei de Terapie Intensiva si UPU din cadrul spitalului Louis Turcanu.

Pentru detalii suplimentare legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare vizitati site-ul competitiei, www.sascabike.ro.

Articol vizualizat de 669 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!