Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Ciclism, Botosani: MTB Maratonul Nordului 2017

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Peste 100 de ciclisti amatori si profesionisti sunt asteptati duminica, 20 august 2017, la editia cu numarul 7 a MTB Maratonul Nordului, eveniment sportiv gazduit de Festivalul Zilele Nordului.

 
Startul se ia de la Pomarla, judetul Botosani, iar traseul e de dificultate medie si trece prin padurile intinse de langa localitatile Pomarla si Hiliseu, in apropierea izvoarelor raului Jijia (la granita cu Ucraina), traseul ajunge la biserica monument de la Hiliseu, iar finish-ul e tot la Pomarla. Ciclistii au de ales intre tura lunga de 51 de km si cea scurta de 31 de km.
 
Premiile MTB Maratonul Nordului sunt in valoare totala de 5000 lei, iar participantii au posibilitatea de a-si dona premiul obtinut catre Fondul de Biciclete, prin intermediul caruia copiii din comunitatile gazda ale evenimentului primesc biciclete in dar. In 2016, cinci biciclete mtb au fost oferite copiilor din zona Paltinis-Horodistea.
 
Informatii complete despre concursul de mountain-biking de la Botosani gasiti pe site-ul oficial www.maratonulnordului.ro.
Articol vizualizat de 643 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!