Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Ciclism si alergare in Muntii Calimani: Maratonul Via Maria Theresia 2015

Ultima actualizare: 27 Martie 2024,   articol postat de moderator

Asociatia Tasuleasa Social va invita sa participati sambata, 8 august 2015, la a doua editie a Maratonului Via Maria Theresia, desfasurat pe Drumul Mariei Theresia din Muntii Calimani.

Anul acesta puteti alege una dintre cele 5 probe: semimaraton, maraton, mountain biking, drumetie si ultramaraton - noua provocare a VMT.

Cursele competitive (maraton, semimaraton si mountain biking) vor lua startul simultan la ora 9:00, de la Fosta Exploatare miniera de sulf din Muntii Calimani, iar locul de sosire al acestora va fi Cantonul Silvic Tihuta-Colibita din apropierea localitatii Piatra Fantanele (44 km de municipiul Bistrita, in judetul Bistrita Nasaud).

Ultramaratonistii, in schimb, vor lua startul de la Cantonul Silvic Tihuta-Colibita, la aceeasi ora 9, pe un traseu, in circuit, de 80 km (cu plecare si intoarcere in acelasi punct).

Premiile vor fi pe masura: 8000 RON pentru primii trei clasati la fiecare proba si categorie (feminin/masculin).

Pentru ca nu toata lumea este pregatita pentru un maraton, Via Maria Theresia pune la dispozitia doritorilor 4 trasee usoare de trekking, care se adreseaza amatorilor de drumetii si familiilor cu copii. Plecarea pe traseele de drumetie va avea loc la ora 7:30, de la Cantonul Silvic Tihuta-Colibita.

Inscrierile se pot face online, pe www.via-maria-theresia.ro, pana pe 25 iulie, achitand o taxa de participare, a carei valoare difera de la o proba la alta, dupa cum urmeaza: Drumetie - 9 Euro (sau 40 RON); Semimaraton - 9 Euro (sau 40 RON); Maraton - 14 Euro (sau 60 RON); Mountain-biking - 14 Euro (sau 60 RON) si Ultramaraton - 18 Euro (sau 80 RON). Participantii cu varsta sub 18 ani, studentii si membrii cluburilor sportive (de copii) au participare gratuita.

Mai multe informatii puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului: www.via-maria-theresia.ro.

Articol vizualizat de 909 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!