Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Comana Bike Fest 2013 - Editia de toamna

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021,   articol postat de moderator

In zilele de 28 si 29 septembrie 2013, in Parcul Natural Comana, situat la doar 30 km de Bucuresti, in judetul Giurgiu, se va da startul editiei cu numarul 7 a competitiei de mountain bike Comana Bike Fest, in organizarea TeamXpert si a Asociatiei Tabere Cu Suflet.

Evenimentul, adresat deopotriva ciclistilor profesionisti si amatori, de nivel mediu sau avansat, se va derula sambata la individual, iar duminica pe echipe.

Concursul individual cuprinde trei trasee: Traseul Copiilor (12 km), Traseul Bujorilor (22 km) si Traseul TeamXpert (43 km), parcurse in functie de varsta si pregatirea fizica a concurentilor.

Competitia pe echipe Cupa TeamXpert, ajunsa la a 2-a editie, are loc duminica, 29 septembrie, si se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor care vor sa isi construiasca o echipa. Este o competitie sub forma de stafeta, in care echipe de 3 concurenti se vor intrece pe un traseu special.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare puteti afla de pe site-ul evenimentului, www.mtb.teamexpert.ro.

Articol vizualizat de 551 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!