Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cros pentru Viata 2017 - eveniment caritabil la Iasi

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Crucea Rosie Romana Filiala Iasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, organizeaza sambata, 13 mai 2017, intre orele 08:00-12:00, editia cu numarul 3 a evenimentului caritabil Cros pentru Viata.

"Alearga si tu pentru o viata sanatoasa si echilibrata pentru a ajuta personal familiile nevoiase din cadrul comunitatii tale!", suntem indemnati de catre amfitrionii evenimentului sportiv de la Iasi.

Noutatea acestui an este ca vor fi doua curse: una dedicata copiilor (participanti cu varsta intre 10 si 17 ani) si una adultilor (participanti cu varsta intre 18 si 55 ani).

La majori traseul este urmatorul: B-dul Stefan Cel Mare si Sfant - Pietonalul Stefan Cel Mare si Sfant - Moldova Center - Str. Elena Doamna - Str. Sararie - B-dul Independentei - U.M.F. - Fundatie - Str. Gavril Musicescu - B-dul Stefan Cel Mare si Sfant (sosirea).

Traseul pentru minori tine de la inceputul Pietonalului Stefan Cel Mare si Sfant, dinspre Palatul Culturii, pana la sfarsitul acestuia, in fata sediului Crucii Rosii Iasi.

Inscrierile se fac pana la data de 12 mai, pe www.crospentruviata.ro, sau la sediul Crucii Rosii Iasi, pentru o taxa de participare de 25 lei (copii) & 50 lei (adulti). Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior, Turistmania.ro fiind partener mediatic al intrecerii.

Articol vizualizat de 1177 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!