Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Crosul 15 Noiembrie, la a 28-a editie

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2018,   articol postat de moderator

Revolta anticomunista a muncitorilor de la Uzina Steagu Rosu din Brasov va fi comemorata si in acest an prin organizarea Crosului 15 Noiembrie.

Ei bine, Asociatia "15 Noiembrie 1987", care reuneste participantii la acea revolta, alaturi de Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane de la Universitatea Transilvania, organizeaza in data de 11 noiembrie aceasta competitie sportiva, ajunsa la a 28-a editie.

Traseul de 5 km urmeaza drumul strabatut acum 30 de ani de toti cei care au avut curajul sa strige "Jos Ceausescu!", si anume: SC Roman SA, Calea Bucuresti, Spitalul Judetean, fosta fabrica Hidromecanica, Cinema Patria, Bulevardul 15 Noiembrie, cu sosirea in vecinatatea Prefecturii, rezultatele inregistrandu-se in curtea Colegiului National Unirea Brasov.

Vor fi intocmite clasamente separate pentru categoria feminin si masculin, iar cei mai rapizi alergatori vor fi rasplatiti cu premii in bani, acestea fiind asigurate prin contributia Municipalitatii si a Asociatiei "15 Noiembrie 1987".

Fetele vor lua startul la ora 11:00, iar baietii la ora 11:30. Inscrierea si validarea concurentilor se fac in ziua evenimentului, incepand cu ora 09:30, la locul de start (platforma Autocamioane Roman).

Pentru organizatori avem rugamintea sa se ocupe mai bine de promovarea acestuia, dam o mana de ajutor probono la nevoie! 

Articol vizualizat de 504 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!