Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Crosul Baile Felix 2014

Ultima actualizare: 17 Februarie 2021,   articol postat de moderator

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor, organizeaza duminica, 1 iunie 2014, a doua editie a Crosului Baile Felix (Baile Felix Trail Race).

Competitia are loc in padurea dealului Sumleu-Avenul Betfia din apropierea statiunii Baile Felix, adunand la start concurenti de toate varstele, profesionisti sau amatori. Incepand cu ora 10:00, acestia se vor putea intrece in probele competitive de 20 km individual, 20 km stafeta in 2 (2x10 km) si 10 km individual, dar si pe distante mai scurte oferite de Cursa Populara (5 km) sau Crosul Copiilor (1 km).

Inscrierile se pot face pe www.bailefelix-trailrace.com, in schimbul achitarii unei taxe de participare de 15 euro/persoana, pana la data de 15 mai, si 20 euro/persoana, dupa aceasta data. Taxa de participare la Cursa Populara este 20 lei (5 euro)/persoana, indiferent cand este achitata. Se accepta inscrieri la fata locului!

Numarul locurilor pentru cursele competitive este limitat la 200 (probele de 10 & 20 km individual), respectiv 25 de echipe la proba de stafeta. La Crosul de 5 km vor participa 200 de alergatori.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare puteti afla de pe bailefelix-trailrace.com.

Articol vizualizat de 375 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!