Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cupa Memoriala Mike Csaba 2013 - schi de tura pentru amatori, la Harghita Madaras

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2020,   articol postat de Mircea

Editia a 7-a a Cupei Memoriale Mike Csaba la schi de tura va avea loc la Harghita Madaras in data de 16 martie 2013. Membru al clubului de alpinism Aquila din Odorheiu Secuiesc, voluntar la Crucea Rosie, salvamontist, schior alpinist incercat, Csaba si-a dedicat prea scurta viata dezvoltarii si promovarii activitatilor si sporturilor de munte.

Concursul, organizat de catre Clubul Sportiv Aquila si Salvamont Madaras, se adreseaza amatorilor, care vor lua startul la ora 10:00, pe categoriile copii (10-16 ani), juniori (16-22 ani), seniori (22-35 ani), veterani (35-45 ani), old boys (peste 45 ani) si femei (open).

Inscrierile se pot face pana in ziua intrecerilor, la ora 9:00, iar cazarea se va face la Cabana 21 Gr (55 lei/ 2 nopti). Mai multe detalii puteti obtine sunand la tel. 0744/268953 (Laszlo Gabor) sau prin e-mail: karibu@sigmasoft.ro.

Mike Csaba si-a pierdut viata pe 18 ianuarie 2004, la doar 31 de ani, fiind surprins de o avalansa in timp ce participa la o competitie de schi-alpinism in muntii Bucegi. A fost un eveniment teribil. Tot atunci au pierit alpinistii Buzasi Zoltan si Blaga Istvan, sergentul Dorel Jercan si Cosmin Conut.

Deci, parerea noastra este ca trebuie sa ajungeti neaparat la acest concurs. Atmosfera este foarte faina iar traseul echilibrat, zonele de schi sunt superbe si zapada mereu surprinzatoare; si mereu multa...

Articol vizualizat de 345 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!