Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Cupa Vladeasa - Mountain Bike, 5 octombrie 2013

Ultima actualizare: 04 Iulie 2020,   articol postat de moderator

Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj si Primaria Comunei Poieni organizeaza sambata, 5 octombrie 2013, incepand cu ora 9:30, cea de-a doua editie a competitiei de mountain bike Cupa Vladeasa, in zona Valea Draganului - Masivul Vladeasa din judetul Cluj.

In functie de pregatirea sportiva, ciclistii vor putea alege sa parcurga traseul maraton, de 65 de kilometri, destinat profesionistilor, sau traseul hobby, de 28 de kilometri, pentru amatori. Startul si finish-ul la ambele trasee va fi in localitatea Valea Draganului, in proximitatea vechii gradinite din localitate.

Traseul de maraton inconjoara partial lacul Floroiu, ajunge pe Creasta Masivului Vladeasa si coboara spre sosire pe langa Piatra Banisorului. Traseul de hobby parcurge cateva sate si peisaje specifice zonei Muntilor Apuseni si apoi se intoarce la start.

Inscrierile se pot face pe www.cupavladeasamtb.wordpress.com, pana la data de 3 octombrie, pentru o taxa de participare de 70 lei, pentru traseul maraton, si de 50 lei, pentru traseul hobby. Se vor face inscrieri si la fata locului, in ziua competitiei, insa taxa va creste cu 20 lei (Maraton) si respectiv 10 lei (Hobby).

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe cupavladeasamtb.wordpress.com.

Articol vizualizat de 314 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!