Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Duatlon Tara Barsei 2013 - ciclism si alergare intre Rasnov si Poiana Brasov

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021,   articol postat de Mircea

Voluntarii Asociatiei "Floare de Colt" Brasov ii asteapta pe iubitorii de senzatii tari sa vada cat ii tin spitele si picioarele, la competitiile de alergare montana si mountain bike.

Duminica, 30 iunie 2013, este data de desfasurare a Duatlonului Tara Barsei, competitie compusa dintr-o proba de ciclism si una de alergare montana de lungimi diferite, in functie de categoria de participare: amatori (feminin si masculin), avansati (feminin si masculin), stafeta amatori si stafeta avansati.

Competitia va debuta cu proba de bicicleta, pe traseul Rasnov-Poiana Brasov, avansatii urmand sa alerge pana la varful Postavaru si inapoi, dupa care sa pedaleze spre Rasnov, iar amatorii vor face cale intoarsa pe bicicleta, proba de alergare montana urmand a o sustine dupa sosirea in Rasnov.

Concurentii vor fi cronometrati cu ajutorul cipurilor. Pe traseu vor exista mai multe puncte de control si revitalizare, in care concurentii vor avea la dispozitie apa, sucuri energizante, fructe.

La final cei mai buni vor fi premiati, iar zona de concurs va fi ecologizata.

Mai multe detalii legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare puteti afla de pe site-ul competitiei, www.duatlontarabarsei.ro.

Articol vizualizat de 419 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!