Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Escalada in Cheile Taia - Petrila: Valea Jiului Climbing Open

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Intre 6 si 8 septembrie 2013, incepand cu ora 10:00, Clubul Alpin Valea Jiului (CAVJ) organizeaza, pentru a 3-a oara, competitia de escalada Valea Jiului Climbing Open, avand ca loc de desfasurare Cheile Taia, la 6 km nord de Petrila (jud. Hunedoara).

Organizatorii au ales Cheile Taia pentru ca reprezinta una dintre cele mai frecventate zone de escalada din Valea Jiului, aici gasindu-se peste 40 de trasee de escalada cu nivel variat de dificultate plecand de la +4 pana la +9. Pentru competitie se vor amenaja si echipa 29 de trasee noi.

Concursul, adresat tuturor cataratorilor, indiferent ca activeaza sau nu in cadrul unui club sportiv, va cuprinde doua probe, independente una de cealalta, de dificultate si de viteza. Pentru ambele probe, categoriile sunt incepatori si profesionisti.

Proba de dificultate se va tine in 6 septembrie, intre orele 10:00-20:00, si in 7 septembrie, intre orele 10:00 si 17:00. Proba de viteza se va desfasura in 7 septembrie, in intervalul 17:00-20:00.

Concurentii trebuie sa aiba urmatorul echipament: coarda, papuci de catarat si dispozitive pentru asigurare. Fiecare participant isi alege un partener pentru asigurat in cursul ascensiunii.

Inscrierile se fac online, pe www.climbing-valeajiului.com, sau la fata locului. Pana in data de 4 septembrie se plateste suma de 40 lei, iar acolo pretul este de 60 lei.

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe climbing-valeajiului.com.

Articol vizualizat de 579 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!