Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Eveniment caritabil la Iasi: Cros pentru Viata 2016

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021,   articol postat de moderator

Crucea Rosie Romana Filiala Iasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, organizeaza pe 14 mai 2016, a doua editie a evenimentului caritabil Cros pentru Viata.

"Cros pentru Viata isi propune sa mediatizeze si sa ajute familiile nevoiase din judetul Iasi, dar si sa promoveze stilul de viata sanatos si echilibrat, cu necesitatea si beneficiile sale in cadrul comunitatii, avand ca segment-tinta principal persoanele de 16-45 ani. Cu fondurile stranse, Crucea Rosie Iasi, prin Banca de Alimente, le va merge in ajutor celor aflati la necaz.", suntem informati de catre amfitrionii evenimentului sportiv de la Iasi.

Startul se da la ora 9:00, iar traseul este urmatorul: B-dul Stefan Cel Mare si Sfant - Pietonalul Stefan Cel Mare si Sfant - Moldova Center - Str. Elena Doamna - Str. Sararie - B-dul Independentei - U.M.F. – Fundatie - Str. Gavril Musicescu - B-dul Stefan Cel Mare si Sfant (sosirea).

Inscrierile se fac pana la data de 13 mai, pe www.crospentruviata.ro, sau la sediul Crucii Rosii Iasi, pentru o taxa de participare de 20 lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior. (sursa foto: unitefitnessonline.com) 

Articol vizualizat de 974 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!