Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Herculane Climbing Open, festival de escalada la Valea Cernei, intre 14 si 16 septembrie 2017

Ultima actualizare: 15 Februarie 2018,   articol postat de moderator
Herculane Climbing Open se va tine la mijloc de septembrie pe Valea Cernei si a ajuns la a 16-a editie. Acest eveniment se doreste a fi mai mult decat un concurs, o intalnire a cataratorilor si iubitorilor de sporturi montane din RO, dar este si un prilej de a schimba opinii si de a deschide zone noi de escalada.
 
Si de aceasta data, intalnirea va fi in orasul-statiune Baile Herculane, din judetul Caras-Severin. Pe 14 septembrie vor avea loc inscrierile, pe 15-16 septembrie concursul, iar pe 16 septembrie premierea castigatorilor si o petrecere binemeritata.
 
Atat fetele, cat si baietii, se vor intrece pe 30 de trasee cu inaltimi cuprinse intre 10 si 35 metri, in cadrul categoriei Open, precum si pe 3-6 trasee de mare dificultate, de aceleasi inaltimi, pregatite pentru categoria Masters.
 
La categoria Open nu se va realiza un clasament ca si pana acum, iar fondul de premiere de aici va fi distribuit prin tragere la sorti celor inscrisi la aceasta categorie.
 
La categoria Masters traseele vor avea alocate bani ca si recompensa, iar suma alocata unui traseu va fi impartita in mod egal intre cei care reusesc sa-l parcurga.
 
Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv Alternative Timisoara, in parteneriat cu Primaria Baile Herculane, Parcul National Domogled - Valea Cernei, Salvamont Caras-Severin si Federatia Romana de Alpinism si Escalada.
 
Inscrierile se fac pana la data de 14 septembrie, pe www.alternativetm.ro, pentru o taxa de participare de 60 lei sau 100 lei in functie de momentul platii, sau la fata locului contra unei taxe majorate (130 lei). Daca doriti tricoul original HCO 2017, atunci taxele mentionate anterior cresc cu 50 lei.
Articol vizualizat de 417 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!