Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

I..ASI in Trail a ajuns la a treia editie! Pe 15 aprilie se alearga impotriva defrisarii padurii si a distrugerii faunei!

Ultima actualizare: 17 Ianuarie 2019,   articol postat de moderator

I..ASI in Trail 2018 ia startul duminica, 15 aprilie, de la ora 10:00, in Padurea Barnova de langa Iasi, unde sunt asteptati sa participe atat obisnuiti ai curselor de alergare fara asfalt, cat si proaspat debutanti. Organizatori: Asociatia Mai Bine si echipa sportiva de amatori IA SI urca!.

Avand startul si sosirea la Clubul de agrement Hamak (12 km sud de Iasi), intrecerea le propune celor interesati doua variante de traseu: Semimaratonul interzicerii defrisarilor (21,8 km cu 620 m dif. pozitiva de nivel) si Crosul stoparii braconajului (6,1 km cu 160 m dif. pozitiva de nivel).

Evenimentul sportiv din judetul Iasi este singura competitie romaneasca de trail running, din afara lantului carpatic, membra ITRA (International Trail Running Association) si calificanta UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc). Astfel, toti finisherii de la semimaraton, care se incadreaza in timpul limita de 3 ore si 30 de minute, primesc un punct de calificare la UTMB.

Competitia s-a bucurat inca de la prima editie de un real succes. In 2016 au fost 300 de participanti, iar in 2017 toate cele 400 de locuri s-au epuizat inainte de expirarea termenului de inscriere.

Pentru editia 2018 a I..ASI in Trail, organizatorii au limitat inscrierile la un numar total de 550 de concurenti (cros+semimaraton). Au mai ramas doar cateva locuri disponibile la fiecare cursa, asa ca grabiti-va, acestea se ocupa pe zi ce trece!

Informatii complete despre concursul de trail desfasurat in Padurea Barnova gasiti aici: www.iasiintrail.ro 

Articol vizualizat de 1011 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!