Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Invitatie la Maraton International Cluj Napoca 2014

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Mai mult de 3000 de participanti sunt asteptati sa ia startul la cea de-a 4-a editie a Maratonului International Cluj Napoca, care se va derula in 13 aprilie 2014, la initiativa ascociatiei Runners Club, in colaborare cu autoritatile locale si Federatia Romana de Atletism.

Avem 5 probe, deschise atat alergatorilor profesionisti, cat si amatori: maraton (42,195 km), semimaraton (21,0975 km), maraton stafeta (4 x 10,55 km), cursa populara (6 km) si cursa de copii (2 km). Spre deosebire de celelalte probe, cea de stafeta reuneste la un loc 4 alergatori intr-o echipa.

Traseul de concurs masoara 10,55 km si a fost ales sa ofere si un circuit al Clujului. Alergatorii vor lua startul si vor finaliza alergarea pe Cluj Arena, apoi vor trece pe langa Parcul Central, Chios, centrul orasului si alte obiective ca Teatrul National, respectiv Catedrala Ortodoxa.

Startul curselor competitive va fi dat la ora 9:15, iar cursa populara va debuta la ora 13:15. Crosul copiilor se desfasoara incepand cu ora 13:00.

Inscrieti-va si veniti sa alergati la unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din Romania. Maratonul International Cluj va fi un bun prilej sa cunosti oameni care impartasesc aceeasi pasiune si vei ajunge sa cunosti povestea unora dintre ei pe durata cursei.

Pentru detalii suplimentare legate de inscrieri, regulament, premii si desfasurare vizitati site-ul competitiei, www.maraton-cluj.ro.

Articol vizualizat de 317 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!