Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Invitatie la Semimaratonul Gerar 2013

Ultima actualizare: 22 Martie 2024,   articol postat de moderator

Semimaratonul Gerar, prima cursa de alergare a anului, ia startul in 2013 pe 27 ianuarie, in organizarea Ro Club Maraton si a Facultatii de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Aflat la a treia editie, evenimentul se adreseaza alergatorilor cu varsta peste 18 ani si are loc in campusul Universitatii Politehnica Bucuresti, incepand cu ora 10:00. Participantii vor concura fie individual, la Crosul Facultatii de Inginerie Electrica, pe o distanta de aproximativ 3,6 km (1 tura de campus), fie in echipe de cate 3 persoane (feminine, masculine sau mixte) care vor alerga simultan la proba de semimaraton (aproximativ 21 km).

Intrucat cu totii suntem de acord ca suspansul prea indelungat nu este bun, avem placerea sa va invitam sa va inscrieti incepand de astazi la aceste doua curse pe site-ul competitiei www.gerar.ro.

Inscrierea se poate realiza exclusiv online, in limita locurilor disponibile (90 de echipe la semimaraton si 150 de alergatori la Crosul FIE). Participarea la cros se face in schimbul unei taxe de 35 lei, iar la semimaraton pentru o taxa de 70 lei/ concurent. Membrii Ro Club Maraton care au cotizatia platita la zi vor achita doar 20 de lei, respectiv 55 de lei.

Editia din 2013 a Semimaratonului Gerar isi propune sa aduca un omagiu cercetatorului si exploratorului Teodor Negoita, primul roman care a atins Polul Nord si care a pus bazele unicei statii de cercetare romanesti din Antarctica, denumita «Law-Racovita».

Ne vedem pe 27 ianuarie 2013 in numar cat mai mare la un concurs deosebit - Semimaratonul Gerar!

Sursa: insport.ro, maraton.info.ro

Articol vizualizat de 656 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!