Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maraton Apuseni, 30 mai, Baisoara

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021,   articol postat de Anca Berlo

Maraton Apuseni msg systems te invita pe 30 mai 2015 sa alergi pe unul din cele patru trasee montane care traverseaza cranguri, dealuri, ape si varfuri ale Apusenilor. Daca iubesti alergarea montana, te asteptam, indiferent de varsta, la tabara de baza de la statiunea Muntele Baisorii, sa iei startul la una din cele doua probe tehnice - maraton, semimaraton, la cros, sau la proba family in care copii si parinti alearga impreuna si impartasesc bucuria miscarii in natura.

Maraton Apuseni msg systems sarbatoreste pe 30 mai 2015 a 5-a editie si lanseaza cu aceasta ocazie o proba noua de concurs, crosul, dedicat celor care doresc sa guste atmosfera unei competitii de alergare montana dar prefera un traseu mai scurt. O alta noutate pe care o aducem in acest an este modificarea traseelor de maraton si semimaraton. Ne dorim ca alergatorii sa descopere frumusetea Apusenilor, dar si privelisti noi, de aceea circuitul de alergare de la cele doua probe este usor modificat comparativ cu cel din 2014.

Maraton Apuseni msg systems este organizat de Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj si Asociatia Natura Transilvaniei, alaturi de partenerul oficial msg systems si de numerosi alti sponsori care iubesc Muntii Apuseni si doresc sa sprijine dezvoltarea armonioasa a zonei.

"Maraton Apuseni msg systems s-a nascut din dorinta membrilor Clubului Alpin Roman Sectia Universitara Cluj de a pune in valoare Muntii Apuseni, de a promova dezvoltarea sustenabila a zonei si a traditiilor locale. Maraton Apuseni msg systems este, astfel, un eveniment sportiv al prezentului, care poarta un puternic mesaj despre identitatea noastra locala", spun organizatorii Maraton Apuseni msg systems. Pentru informatii detaliate si inscrieri accesati www.maratonapuseni.ro. (comunicat si foto: Maraton Apuseni)

Articol vizualizat de 476 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!