Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maratonul 1 Decembrie, editia a saptea, Bucuresti

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2018,   articol postat de moderator

Prima zi a lunii decembrie programeaza si primul concurs: Maratonul 1 Decembrie. Atunci, pe aleile din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul Parc IOR) din Bucuresti, alergatorii sarbatoresc Ziua Marii Uniri-Ziua Nationala a Romaniei.

Competitia, organizata de asociatiile Ro Club Maraton si Elite Running, are ca probe: maratonul 1 Decembrie (42,2 km), semimaratonul E.ON Flash (21,1 km), cursa Carrefour Park Lake (10,6 km), cursa fotoliilor rulante (3,2 km) si cursa populara (3,5 km).

Plecarea si sosirea se dau pe aleea de langa lac, cu intrare din strada Rotunda (zona aparatelor de fitness in aer liber). De asemenea, festivitatea de premiere se organizeaza in aceeasi zona. Startul se da la ora 09:00, dupa intonarea Imnului de Stat al Romaniei (va recomandam sa aruncati un ochi pe versuri!).

Inscrierile se fac online, pe www.maraton1decembrie.ro, pana la data de 24 noiembrie 2017. Totusi, doritorii se mai pot inscrie intre 28 si 30 noiembrie, la punctul de ridicare a kit-urilor de participare (in limita locurilor ramase disponibile). Informatii complete despre eveniment gasiti pe site-ul mentionat anterior.
 

Articol vizualizat de 541 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!