Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maratonul Delta Dunarii, la a sasea editie

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2018,   articol postat de moderator

Clubul Sportiv Eco Alpin, in parteneriat cu DJTS Tulcea si Primaria Sulina, organizeaza pe 21 octombrie 2017, acolo unde Dunarea se varsa in Marea Neagra, a sasea editie a Maratonului Delta Dunarii.

Astfel, pasionatii de alergare sunt asteptati la Sulina, judetul Tulcea, sa se intreaca, incepand cu ora 09:00, in cadrul uneia dintre cele patru curse ale competitiei: 42 km (2 x 21 km), 21 km, 15 km si 5 km. Totodata, 42 de copii din localitate, majoritatea elevi ai Liceului Teoretic Jean Bart, vor avea si ei intrecerea lor, participand la stafeta de 42 x 1 km.

Zona de start si finish se afla in fata primariei Sulina. Concurentii vor putea alerga in mare parte pe asfalt (oras) si pe drumuri de pamant (diguri), dar si pe cateva portiuni acoperite de piatra (faleza) si de nisip (plaja Sulina de la Marea Neagra).

Inscrierile se fac pe www.ilierosu.ro, pana la data de 17 octombrie, valoarea taxei de participare fiind de 60 lei pentru probele de maraton, semimaraton, 15 si 5 km (tricoul oficial al concursului inclus in kit), si de 30 lei pentru proba de 5 km (fara tricou). Numarul maxim de participanti este limitat la 100.

Ca intotdeauna, se va intona Imnul Romaniei la startul curselor, asa ca pana atunci aruncati un ochi pe versuri. Bafta!

Articol vizualizat de 405 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!