Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maratonul Vinului, editia 2016, la Urlati, in Prahova

Ultima actualizare: 22 Iunie 2020,   articol postat de moderator

Sambata, 14 mai 2016, la ora 10:30, va lua startul cea de-a sasea editie a Maratonului Vinului, concurs MTB cu scop caritabil, ce se va desfasura pe dealurile de la Urlati, judetul Prahova, la 80 km de Bucuresti.

Cursa este de tip XCO si consta in mai multe tururi de cca. 18 km. Pe langa cele doua trasee competitive de 36 km (2 ture) si 54 km (3 ture), participantii pot opta si pentru o a treia varianta: o singura tura de 18 km, fara cronometrare si clasament final, recomandata ciclistilor incepatori. Startul si finish-ul vor fi in fata Primariei Urlati.

In premiera, anul acesta copiii vor avea traseele lor: unul de 4 km pentru copiii mici, special amenajat in preajma orasului Urlati si prin gradina Muzeului Conacul Bellu, si altul de 18 km (tura standard), pentru copiii mari.

Inscrierile se fac online, pe www.maratonulvinului.ro, pana la data de 12 mai (ora 24:00), in schimbul unei taxe de participare care variaza in functie de momentul efectuarii platii. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior precum si pe pagina de facebook.

Articol vizualizat de 274 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!