Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Orientare in alergare, langa Ploiesti: Cupa Sanatatea de Toamna 2014

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

ACS Sanatatea Ploiesti organizeaza in perioada 13-14 septembrie 2014, concursul interjudetean de orientare in alergare Cupa Sanatatea de Toamna si Cupa Timken, competitie de orientare dedicata angajatilor din companii.

Editia din acest an a Cupei Sanatatea de Toamna incepe sambata, la ora 16:00, in Parcul Constantin Stere de la Bucov, cu proba de sprint, si continua duminica, de la ora 11:00, cu proba de lunga distanta, desfasurata in Padurea Nisipoasa.

Participarea se va face pe categorii de varsta intre 12 si 50 de ani pentru femei, respectiv intre 12 si 75 de ani, pentru barbati, precum si in categoriile open sau open tehnic. Clasamentul va fi intocmit in functie de rezultatele obtinute la ambele probe.

Cupa Timken se va desfasura doar in data de 14 septembrie, incepand cu ora 11:00, in sistem open.

Inscrierile se fac pana la data de 11 septembrie, la e-mail geotibi2002@yahoo.com sau cardiomedica@yahoo.com, taxa de participare fiind de 10 lei/ etapa pentru categoriile 12 ani si open, si de 15 lei/ etapa pentru celelalte categorii. De asemenea, 5 lei va costa, pentru fiecare etapa, inchirierea SI cardului. Mai multe detalii gasiti pe www.sanatateaploiesti.weebly.com.

Articol vizualizat de 291 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!