Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

S-au deschis inscrierile pentru editia 2018 a I..ASI in Trail

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2018,   articol postat de moderator

Masivul paduros de la Barnova (12 km sud de Iasi) gazduieste duminica, 15 aprilie 2018, incepand cu ora 10:00, cea de-a treia editie a competitiei de alergare fara asfalt I..ASI in Trail, eveniment organizat de Asociatia Mai Bine impreuna cu echipa sportiva de amatori IA SI urca!.

Cu start si finish in satul Pietrarie (comuna Barnova), la Clubul de agrement Hamak in incinta, intrecerea le propune celor interesati doua variante de traseu: Semimaratonul interzicerii defrisarilor (21,8 km cu 620 m dif. pozitiva de nivel) si Crosul stoparii braconajului (6,1 km cu 160 m dif. pozitiva de nivel).

"Ca noutati pentru editia 2018, precizam includerea competitiei I..ASI in Trail ca membru in calendarul international ITRA (International Trail Running Association) si obtinerea certificarii ITRA pentru traseele de concurs (cu acordarea de puncte concurentilor). Mai mult decat atat, cursa de semimaraton a fost acceptata ca si cursa calificanta UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), oferind 1 punct ITRA.", afirma organizatorii.

Clasamentele, atat la baieti cat si la fete, vor fi stabilite pe categoriile 18-34 ani si +35 ani, la proba de cros, respectiv pe categoriile 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 ani si open, la proba de semimaraton. Festivitatea de premiere a castigatorilor va avea loc la ora 14:30.

Inscrierile se fac doar online, pe www.iasiintrail.ro, pana la data de 31 martie, in limita a 550 de locuri (cros+semimaraton), in schimbul unei taxe de participare care variaza in functie de cursa aleasa si de momentul platii. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior, Turistmania.ro fiind partener mediatic al intrecerii. 

Articol vizualizat de 1359 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!