Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Schi alpinism si alergare montana, Sinaia: The Mountain Assault 2015

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2020,   articol postat de moderator

The Mountain Assault 2015, competitie nocturna de schi alpinism si alergare montana, este programat sa ia startul sambata, 21 februarie, in organizarea Asociatiei Outdoor Romania si Primariei Orasului Sinaia.

Concursul consta in parcurgerea unui traseu cu lungimea de 6,69 km si 1217 m diferenta pozitiva de nivel, intre Sinaia si Cabana Miorita de la Cota 2000, cu startul la ora 17:00, la Primaria Sinaia.

La feminin si masculin, clasamentele vor fi intocmite pe categoriile de varsta sub 35 si peste 35 de ani, atat pentru proba de schi alpinism, cat si pentru cea de alergare montana. Vor fi oferite premii in bani.

Participantii trebuie sa posede o stare buna de sanatate, un nivel de pregatire fizica de la mediu in sus, un echipament adecvat si un pic de snack in rucsac.

Inscrierea se face trimitand declaratia de participare, descarcata de pe www.outdoorromania.ro, la adresa mountain.assault@gmail.com, pana la data de 14 februarie (ora 24:00). Taxa de concurs este 60 lei, numarul de locuri fiind limitat la 100 (schi+alergare).

Articol vizualizat de 394 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!