Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Schi de tura la Cabana Padina: Bucegi Winter Race 2014

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2020,   articol postat de moderator

Sambata 1 martie, de la ora 8:00 se da startul concursului de schi tura Bucegi Winter Race din fata cabanei Padina. Competitia se incheie dupa 12 ore in acelasi punct. Intre start si sosire, echipele (masculine, feminine sau mixte), formate din cate doua persoane, vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 21 de kilometri, cu cinci puncte de control la Saua Strunga, Stana din Coltii Tapului, Stana din Sugari, Varful Piciorul Babelor-Hotel Pestera si Plaiul lui Pacala.

Prima editie a fost organizata in februarie 2010 si de atunci, in fiecare an, schiori din toata tara participa la acest concurs considerat a fi cel mai dificil din Romania.

Echipamentul recomandat de catre organizatori cuprinde: bocanci de tura, schiuri, bete, ochelari, rucsac de tura, lanterna frontala, caciula, casca, manusi, pufoaica, lopata, snur si sonda de avalansa.

Inscrierile se fac in schimbul achitarii unei taxe de participare in valoare de 120 de lei/echipa. Mai multe detalii gasiti pe www.asdambovita.wordpress.com.


 

Articol vizualizat de 374 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!