Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Schi de tura si alergare montana in Poiana Brasov: Postavaru Night 2013

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Sambata, 9 martie 2013, ora 19:00, in statiunea Poiana Brasov va lua startul cea de-a 7-a editie a competitiei nocturne de schi de tura si alergare montana Postavaru Night.

Postavaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an in seria de competitii outdoor CarpathianMan, alaturi de Bike Marathon 3Mountains (7-9 iunie), Ultra Trail Fagaras (30 august-1 septembrie) si Maratonul Piatra Craiului Salomon (5 octombrie).

In prima faza va fi o urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tura sau in alergare din Poiana pana pe vf. Postavaru. Pe scurt: Singur, noaptea, iarna! Cursa va fi urmata de premiere si "after race" la Cabana Julius Romer - Postavaru. Traseul de aproximativ 4,5 km lungime si 700 m diferenta de nivel a fost parcurs anul trecut de 256 de participanti din tara si strainatate.

La finele cursei, clasamentele vor fi stabilite pe categoriile 18-25 ani, 26-35 ani, 36-45 ani si +45 ani pentru proba de schi de tura (masculin si feminin), respectiv pe categoriile -35 ani, +35 ani la masculin si open la feminin, pentru cea de alergare montana.

Inscrierile se pot face pana la data de 28 februarie (ora 24:00), pe www.postavarunight.blogspot.com sau www.carpathianman.ro, in schimbul unei taxe de participare de 15 euro. Nu se fac inscrieri la fata locului.

Lansat in 2007, Postavaru Night este intr-adevar un concurs inedit (vertical race noaptea), intr-o atmosfera speciala, alaturi de oameni deosebiti (inclusiv crema alergatorilor). Este un eveniment de traditie si merita incercat in fiecare an. Ne vedem la start!

Articol vizualizat de 661 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!