Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Schi si snowboarding, Valea Jiului: Oslea Hike & Ride Challenge 2013

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2019,   articol postat de moderator

In data de 2 martie 2013, schiorii si snowboarderii peste 18 ani, cu experienta in freeride, sunt provocati la o noua competitie de hike & ride organizata in Masivul Oslea din Muntii Valcan de catre Clubul Alpin Valea Jiului, la aproximativ 28 km de orasul Uricani, judetul Hunedoara.

Ajunsa la a doua editie, Oslea HRC reprezinta un "challenge" in adevaratul sens al cuvantului, acesta punand la incercare atat rezistenta fizica a participantilor, care vor avea de urcat initial 2,5 km, intre cota 1300 si cota 1940, cat si aptitudinile de rideri ale acestora, in partea de coborare a concursului (1,4 km).

Intrecerile vor lua startul din zona Campusel din Parcul National Retezat, si se vor desfasura pe sectiunile schi si snowboard. Vor fi premiate primele trei locuri ale fiecarei categorii. Oslea HRC se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 18 ani si cu experienta in freeride. Este recomandata utilizarea unui echipament de protectie care sa includa casca de portectie si care sa fie adecvat conditiilor climaterice.

Inscrierile se pot face online, pe www.osleachallenge.com, in perioada 15 ianuarie-29 februarie, pentru o taxa de participare de 60 lei.

Pregatirile pentru cea mai solicitanta competitie de schi freeride si snowboarding din Romania au intrat pe ultima suta de metri. Concursul de schi si snowboard freeride Oslea Hike & Ride Challenge a debutat anul trecut in data de 3 martie si a strans la linia de start circa 100 de sportivi. Oslea HRC a pornit de la binecunoscutul slogan «vrem sa facem ceva diferit» si s-a transformat intr-un concept de eveniment inedit.

Sursa: osleachallenge.com, insport.ro

Articol vizualizat de 232 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!