Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Semimaraton montan nocturn, Retezat: Iorgovanu Night Run 2013

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2023,   articol postat de moderator

Ca sa adauge un plus de adrenalina unei competitii montane, cei de la Clubul Alpin Valea Jiului s-au gandit sa organizeze un semimaraton pe timp de noapte denumit "Iorgovanu Night Run" intre 24 si 25 august 2013, cu un traseu in masivul Piule-Iorgovanu din Muntii Retezat, mai exact in zona Retezatului Mic din raza localitatii Uricani, Hunedoara.

Ajunsa la a doua editie, competitia se desfasoara pe un traseu de 15 kilometri alcatuit dintr-o mare varietate de terenuri: carari montane, asfalt, padure, gol alpin sau grohotis. Faptul ca acest concurs are loc pe timp de noapte va creste nivelul de concentrare si de dificultate.

Traseul va fi marcat cu banda si spray reflectorizante pentru o buna vizibilitate in timpul noptii, iar siguranta va fi asigurata de echipe fixe si mobile ale Salvamont Uricani, Salvamont Lupeni si ale Jandarmeriei Montane.

Startul se va da in data de 24 august, la ora 22:00, de la casa de vanatoare Campusel, timpul limita de parcurgere a acestui traseu fiind de 5 ore.

La concurs se pot inscrie atat femei, cat si barbati, iar limita minima de varsta este de 18 ani (16-17 ani cu acordul parintilor). Primii 3 clasati de la fiecare categorie de varsta vor fi recompensati cu premii in bani, in valoare de 500, 300, respectiv 200 de lei.

Inscrierile se fac online, pe www.iorgovanu-nightrun.com, sau la fata locului. Pana in data de 20 august se plateste suma de 70 lei, iar acolo pretul este de 100 lei. Cine se baga? Succes!

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe iorgovanu-nightrun.com.

Articol vizualizat de 674 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!