Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Semimaratonul urban START BUCOVINA 2019, pe 30 iunie, la Suceava

Ultima actualizare: 16 Iulie 2024,   articol postat de moderator

Pe 30 iunie, de pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 08:30 se da startul primului semimaraton urban din Suceava: START BUCOVINA 2019, in organizarea Grupului de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Bucovina, in parteneriat cu Asociatia Help and Advice Suceava si Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Evenimentul are ca obiectiv sustinerea tinerilor cu varste intre 7 si 20 de ani, avand performante sportive remarcabile si situatie financiara precara, prin crearea unui fond de burse lunare pentru un numar de 10 tineri din judet.

O alta cauza care va fi pledata prin intermediul evenimentului sportiv de la Suceava este conturata de sustinerea sectiei de box a Clubului Sportiv Municipal, cu ajutor financiar foarte limitat.

Semimaratonul START BUCOVINA este deschis tuturor categoriilor de varsta, traseul propus fiind 100% disponibilizat pentru persoanele cu dizabilitati, care pot participa singuri sau insotiti de un prieten. De retinut ca, persoanele cu dizabilitati beneficiaza de inscriere gratuita la primul semimaraton urban.

Semimaratonul START BUCOVINA 2019 este constituit din trei probe de alergare urbana: proba de semimaraton (21 km), proba de cros (10 km) si proba de cros popular (5 km).

Inscrierile se pot face printr-un formular disponibil online sau telefonic pana la data de 23 iunie 2019.

Poate fi o experienta pentru intreaga familie, prin urmare, copii sunt asteptati sa participe la semimaraton si se pot inscrie in ziua evenimentului.

Premiile sunt oferite in functie de traseul ales. Castigatorii primului loc vor primi: pentru proba de 21 km - 600 lei; pentru cros 10 km - 350 lei; pentru cros 5 km - 250 lei.

Concurentii castigatori ai locului doi vor intra in posesia urmatoarelor premii: pentru proba de 21 km - 300 lei; pentru cros 10 km - 250 lei; pentru cros 5 km - 150 lei. Locul trei va avea urmatoarele premii: pentru proba de 21 km - 200 lei; pentru cros 10 km - 150 lei; pentru cros 5 km - 100 lei.

Fiecarui premiu mentionat se adauga si o cupa si diploma personalizata. Premiile pentru cursa pentru copii vor fi anuntate in ziua semimaratonului. Turistmania.ro este partener mediatic la START BUCOVINA 2019.

Articol vizualizat de 1924 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!