Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Toma Coconea va participa la Red Bull X-Alps 2013

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2020,   articol postat de moderator

Toma Coconea este pe lista celor 31 de atleti din 21 de tari care au fost selectati sa participle la Red Bull X-Alps, una dintre cele mai dificile competitii din lume. Startul in cursa de 900 kilometri prin Alpi, de la Salzburg la Monaco, se va da pe 7 iulie 2013, iar traseul poate fi parcurs doar pe jos sau in zbor cu parapanta.

Sportivul roman nu a ratat nicio editie din istoria de 10 ani a competitiei Red Bull X-Alps si a reusit sa termine de doua ori pe locul secund.

Toma Coconea, considerat ca favorit la un loc pe podium, va avea o concurenta acerba in 2013. Pe lista de start se afla, in premiera, si nepalezul Babu Sunuwar care, la 29 de ani, are deja patru urcari pe Everest, dar si australianul Lloyd Pennicuik, un proprietar al unei mine de aur in Australia. Elvetianul Christian Maurer va fi si el pe lista de start pentru a-si apara titlul. Pentru Toma Coconea aceasta va fi a sasea participare la Red Bull X-Alps.

Speram ca 2013 va fi anul lui Toma Coconea... anul in care va reusi sa castige cursa Red Bull X-Alps! Pentru indeplinirea obiectivului a inceput deja pregatirile pentru editia ce va urma, momentan antrenandu-se in Nepal.

Sursa: redbull.ro

Articol vizualizat de 286 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!