Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Trail in Dumbrava - editia inaugurala, in Miroslava, langa Iasi

Ultima actualizare: 19 Februarie 2019,   articol postat de moderator

Un nou eveniment sportiv, dedicat alergatorilor din Romania, amatori, dar si profesionisti, porneste la drum sambata, 2 iunie 2018, ora 10:00, la Miroslava, in zona de agrement Dumbrava - Ciurbesti, aproape de municipiul Iasi.

Este vorba de editia inaugurala a Trail in Dumbrava, concurs de alergare si nordic walking, organizat de Asociatia Miscarea Renasterea Bucovinei si Moldovei (MRBM) si Organizatia Holtis Iasi - Romania in scop caritabil.

Avand startul si finish-ul in comuna Miroslava (judetul Iasi), la Clubul "Le GaGa" in fata, competitia cuprinde trei probe: Semimaraton (21 km), Cros (10 km) si Cros Family - Trail & Nordic-walking (3 km). Traseul combina portiuni de asfalt, drumuri de tara, drumuri forestiere, poteci peste pasuni si poteci prin padure.

Se vor premia cu sume de bani primii 3 clasati de la urmatoarele categorii de varsta, fete si baieti: 18-35 ani, 36-45 ani, 46-55 ani, +56 ani, Semimaraton General & Cros 10 km - Open. La cursa populara scurta, toate echipele participante (maxim 3 persoane) vor primi cadouri (inclusiv dulciuri), medalii si diplome.

Prin organizarea acestui eveniment, MRBM lupta pentru a aduce o raza de speranta si un zambet pentru fiecare copil victima a "abandonului familial" sub orice forma (orfani, parasiti, crescuti de rude, parintii fiind plecati in strainatate pe termen nelimitat, lipsiti de afectiunea parinteasca, vaduviti de "Parenting Apreciativ").

Inscrierile se fac online, pe www.mrbm.ro, pana la data de 25 mai, pentru o taxa de participare de 60 lei/persoana (Cros), 70 lei/persoana (Semimaraton) sau 100 lei/echipa (Cros Family). Intre 26 mai si 2 iunie (ora 08:30), va exista posibilitatea inscrierii "pe fuga" contra unei taxe majorate. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior. 

Articol vizualizat de 1011 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!