Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Trofeul Salamandra 2014, Negresti Oas

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2021,   articol postat de moderator

In primul week-end al lunii iulie, Asociatia de Turism si Ecologie Salamandra Satu Mare va organiza cea de a IX-a editie a concursului cu tematica eco-turistica montana intitulat "Trofeul Salamandra". Concursul se va desfasura in perioada 4-6 iulie 2014, pe raza orasului Negresti Oas, pe valea raului Talna Mare la Luna Ses.

Deplasarea pana la gara sau autogara din Negresti Oas se face cu trenul, autobuzul, sau microbuzul, iar de acolo, drum asfaltat pana sus la Pensiunea Ivan. Toate cluburile de profil sunt asteptate cu mult drag. Pentru buna desfasurare a activitatii, cei interesati sunt rugati sa confirme participarea si ora ajungerii in perimetrul taberei, pana cel tarziu la data de 3 iulie.

Cazarea participantilor se va face in tabara de corturi, toate cele necesare fiind aduse de participanti. Pentru informatii suplimentare si confirmarea participarii, puteti apela la urmatoarele numere de telefon: Marinel Ignat - 0751/136302; Marcel Caragut - 0747/407954 sau trimitand un email la adresa atesalamandra@yahoo.com.

Programul incepe de vineri, cu primirea oaspetilor, de la ora 21 va avea loc sedinta tehnica, urmata de o intalnire in jurul focului de tabara.

Sambata este cea mai grea zi din concurs. De la ora 9:30 vor avea loc mai multe probe montane: proba de regularitate (parcurgerea unui traseu montan, contratimp), orientare turistica (pe harta), alpinism, probe teoretice de flora, fauna, meteo, prim ajutor. Seara la focul de tabara se va desfasura proba culturala, unde fiecare echipaj isi va prezenta imnul, va spune poezii si va canta.

Duminica, concurentii vor avea de trecut o proba surpriza, de altfel cea mai gustata de public, iar la ora 11 va avea loc festivitatea de premiere.

Articol vizualizat de 521 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!