Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Alergare montana, Izvorul Muresului (Harghita): Mures - Olt Marathon 2013

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Clubul Sportiv Carpati Miercurea Ciuc in colaborare cu DSJ Harghita organizeaza sambata, 24 august 2013, incepand cu ora 9:30, a treia editie a competitiei de alergare montana Mures-Olt Marathon. Este vorba de unul dintre cele mai solicitante maratoane montane din Romania.

In cadrul evenimentului vor avea loc doua probe: cea de maraton (42 km) si cea de cros (14 km), pe trasee ce strabat muntii Giurgeu si Hasmas, ambele cu startul si sosirea in statiunea Izvorul Muresului (zona Complexului Sportiv National). Altitudinea maxima care se atinge pe traseu este de 1792 m.

Atat la maraton, cat si la cros, premierea se va face pe categoriile open, 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si +50 de ani la masculin, respectiv open, 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani la feminin, varsta minima pentru cros fiind 15 ani, iar pentru maraton, 17 ani.

Un motiv suficient de a veni al Izvorul Muresului este gulasul oferit de organizatori. Cazarea se poate face la Complexul Sportiv (30 lei/ persoana), la cort sau la alte unitati de cazare unde pretul este negociat in favoarea participantilor.

Inscrierile se fac online, pe www.muresoltmarathon.ro, pana la data de 18 august, in schimbul unei taxe de participare care variaza in functie de data efectuarii platii. Este singura competitie care ofera concurentilor 2 variante de pachet de start (cu sau fara tricou).

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe muresoltmarathon.ro.

Articol vizualizat de 694 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!