Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Creasta Cocosului Trail Race, primul concurs de trail running din Muntii Gutai, pe 17 septembrie

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2023,   articol postat de moderator
Acum, in 2017, un nou concurs de alergare montana scoate capul, indraznet, la lumina. Asistam, de fapt, la primul concurs de trail organizat vreodata in zona muntilor Maramuresului. Avand denumirea de Creasta Cocosului Trail Race, acest spectacol sportiv va fi pus in scena duminica, 17 septembrie, de catre clubul sibian Vertical Sport.
 
Evenimentul, accesibil atat elitelor cat si amatorilor, se desfasoara in Rezervatia Naturala Creasta Cocosului pe doua lungimi de traseu - cros 12 km si semimaraton 21 km. Exista niste limite de varsta: 18 ani la cursa lunga si 15 ani la cursa scurta.
 
Ambele curse vor incepe la ora 09:30, din satul Breb, comuna Ocna Sugatag, urmand ca festivitatea de premiere sa fie programata la ora 15:00. Cei mai valorosi sportivi isi impart fondul de premiere de 9000 lei, plus echipamentele oferite de sponsori.
 
Inscrierile sunt deschise pana la 17 septembrie inclusiv, pentru o taxa de participare de 80 lei (semimaraton) si de 70 lei (cros). Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial www.cctrailrace.ro precum si pe pagina de Facebook.
Articol vizualizat de 961 ori

Galerie foto

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!