Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Escalada pe Gheata la cascada Valul Miresei, judetul Cluj: Cupa Rachitele 2013

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021,   articol postat de Mircea

In perioada 1-3 februarie 2013, la Cascada Valul Miresei din Rachitele (judetul Cluj) va avea loc editia cu numarul 10 a concursului de escalada pe gheata Cupa Rachitele, in organizarea Salvamont Salvaspeo Margau-Vladeasa, in parteneriat cu Consiliul Local Margau, Consiliul Judetean Cluj, Federatia Romana de Alpinism si Escalada si Parcul Natural Apuseni.

Competitia va consta in parcurgerea unei probe de dificultate - Open dry tooling (seniori/ senioare, amatori) si a unei probe de viteza pe gheata naturala (seniori/ senioare), participantii avand si posibilitatea de a concura in Campionatul National. Prima proba se va desfasura vineri, incepand cu ora 12:00 si va continua sambata, de la ora 9:00, iar cea de-a doua va lua startul sambata, la ora 18:30, etapa finala urmand a fi disputata duminica, de la ora 9:00.

In competitia de Open Dry Tooling vor fi 9 trasee, 8 pentru profesionisti si 1 pentru amatori. Vor exista 3 zone de concurs (3 pereti), iar la baza fiecarui perete va fi afisat un tabel cu numele traseelor si informatiilor, dificultate, lungime etc.

Concurentii trebuie sa isi aduca propria coarda si echipamentul personal propriu. Pentru amatori se pun la dispozitie filatori si coarda. In cadrul Escaladei pe Gheata vor fi doua categorii de concurenti: fete si baieti.

Duminica, 3 februarie, vor fi anuntati si castigatorii. Cronometrarea se va face electronic, iar cat nu vor fi pe gheata, concurentilor li se va pune la dispozitie o zona de reconformare.

Pentru mai multe detalii si inscriere, accesati site-ul www.cuparachitele.ro.

Articol vizualizat de 1715 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!