Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Maraton de mountain bike la Odorheiu Secuiesc: Maxxis MTB Maraton 2013

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2024,   articol postat de moderator

Kerobike si szekelyhon.ro organizeaza Maxxis MTB Maraton la Odorheiu Secuiesc, in data de 22 septembrie 2013, si le propune participantilor mai multe trasee prin imprejurimile salbatice ale estului Transilvaniei.

Evenimentul este adresat atat biciclistilor amatori cat si pentru competitori experimentati.

Startul si finishul, precum si festivitatile de premiere se vor desfasura in centrul orasului Odorheiu Secuiesc, iar cursa va avea 3 trasee cu dificultati diferite, construite in mod special pentru categoriile Profesionisti (50 km), Amatori (25 km) si Copii (6 km).

Pe langa acestea, organizatorii Maxxis MTB Maraton au pregatit si o tombola cu un aspect ecologist. Concurentii vor primi autocolante mici cu numarul lor de concurs pentru a lipi pe ambalajele produselor luate pe parcursul traseului, iar dupa sosire ambalajele goale numerotate vor fi adunate pentru tombola.

Inscrierile se fac online, pe www.maraton.kerobike.ro, pana la data de 14 septembrie ori la magazinele Kerobike, pana pe 20 septembrie, beneficiind de o taxa de participare redusa, sau la fata locului, intre orele 8:30 si 9:30.

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe maraton.kerobike.ro.

Articol vizualizat de 694 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!