Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Despre noi

Portalul Turistmania.ro a fost creat in anul 2008 din dorinta de a pune bazele unei comunitati montane la care fiecare utilizator sa aibe acces, un loc in care sa venim cu drag, sa ne incarcam cu informatii, sa descoperim frumusetea lumii din muntii tarii noastre. Scopul site-ului Turistmania.ro este de informare, educare si de impartasire a experientelor.

Pentru doritorii de aventura montana, oferim asadar acces si informatii despre numeroasele cluburi montane, ghiduri si destinatii turistice, oferte de drumetii, descrieri de expeditii si recordurile istorice, locuri pentru excursii si sporturi montane.

Despre noi, cei care dezvoltam si intretinem acest site nu vom spune multe lucruri, pentru ca nu consideram ca este relevant, doar ca nu reprezentam interesele niciunei firme sau vreunui operator de turism sau servicii. Importanta este munca celor ce ne ajuta la dezvoltare, cu materiale, informatii, imagini, sugestii, critici.

Suntem deschisi in ceea ce priveste orice colaborare ce vizeaza imbunatatirea, completarea materialelor prezentate pe acest portal, astfel incat informatia prezentata sa fie cat mai exacta si mai bine documentata.

In final, ne bucuram ca prin lumea internetului ati gasit drumul catre noi, va multumim pentru vizita si speram ca v-am putut fi de ajutor. Impreuna putem construi o lume mai frumoasa!

Echipa Turistmania.ro