Logo parteneri   |   Despre noi   |   Membri   |   Regulament   |   Copyrights   |   Contact
CAUTARE
LIKE US
online
Asociatia TuristMania
Cabane si Refugii
Cluburi montane
Salvamont Romania

Ciclism MTB, Curtea de Arges: Vidraru Bike Challenge 2013

Ultima actualizare: 01 August 2021,   articol postat de moderator

Pleiada de competitii din calendarul autohton de mountain bike arata cat de mult s-a dezvoltat acest fenomen, dar chiar si asa curse noi apar mereu.

Asociatia Sportiva Adventuremania din Bucuresti organizeaza duminica, 16 iunie 2013, prima editie a concursului de ciclism - mountain bike "Vidraru Bike Challenge", adresat deopotriva concurentilor amatori sau legitimati.

Este o competitie cu un traseu foarte spectaculos ce incepe din zona barajului Vidraru ajungand pana in zona de gol alpin a Fagarasului sudic catre muchia Podeanu.

Florin Mija si Tiberiu Gindu, organizatorii provocarii, au propus doua trasee: un maraton (90 km) - pe care ciclistii antrenati il vor gasi ca avand nivel mediu de dificultate si un semimaraton (35 km) - care practic inconjoara "Valea lui Stan", superbul canion al afluentului Argesului, excelent pentru o plimbare velo.

Locul de start precum si linia de finish se afla la 5 km in aval de Barajul Vidraru, in comuna Arefu, sat Capataneni (pe DN7C), langa pensiunea "La Cetate".

Inscrierile se fac pe www.adventuremania.ro, pentru o taxa de participare cuprinsa intre 60 si 90 lei, in functie de categorie si perioada in care va inscrieti. Se pot face si inscrieri la fata locului insa doar in ziua dinaintea concursului, 15 iunie.

Via si mai multe detalii despre acest eveniment pe adventuremania.ro si facebook.com/Adventuremania.ro.

Articol vizualizat de 446 ori

Lista comentarii

Trebuie sa fiti logat
pentru a putea adauga comentarii!